vision-compartida

Visió - Propòsit

Facilitar l’obtenció d’un estat òptim de salut i benestar al major nombre de persones possible.

Entenem la salut com una realitat holística l’harmonia de la qual depèn de la integració dels aspectes físics, mentals, emocionals i anímics de la persona. És per això que *Airedeterra col·labora activament amb professionals del sector sanitari i terapèutic. Com a empresa saludable volem contribuir a fomentar una cultura de la salut conscient, amb activitats empresarials cooperatives, sostenibles i respectuoses amb els recursos del planeta. Aquestes són les bases de les accions que guien la nostra responsabilitat social corporativa.

mision

Missió

Ensenyar i promoure la pràctica de l’Autèntic Pilates, preservant el mètode original.

Donar a conèixer l’escola “Romana’s Pilates” i el seu llegat, a la província de Tarragona (i més enllà). Introduir el mètode Pilates clàssic en el sector del fitness, l’esport i la dansa, conservant la qualitat del sistema ideat per Joseph H. Pilates (1883-1967).

diamond

Valors

  • Autenticitat
  • Respecte
  • Responsabilitat
  • Creativitat
6

Raïssa Janer
Direcció, professora de Pilates

El recorregut professional de la Raïssa ( Barcelona, 1980) s’inicia com a ballarina i professora de dansa moderna. És instructora certificada per l’Escola “Romana’s Pilates” des del 2008. Al 2014 obre el seu primer Estudi de Pilates a Altafulla i al 2016 n’obra un segon a Tarragona. Actualment la Raïssa combina la seva activitat empresarial a Airedeterra Pilates Tarraco amb els estudis del grau en Sociologia (UNED), especialitzant-se en sociologia de la salut, la cultura i les organitzacions.

Ana Castellví
Reeducació postural i Terapeuta.

Ana ( Tarragona, 1985), auxiliar de fisioteràpia i auxiliar de clínica, tècnica de teràpies manuals ( quiromassatgista, kinesiologia). Especialista en reflexologia neuromuscular per l’escola espanyola de reflexologia del sistema de Joaquín Muñoz. Col·laboradora d’Airedeterra des de 2018, donant suport i assessorament terapèutic i impartint sessions de reeducació postural amb les bases del Pilates i la gimnàstica correctiva. Professional membre de la “Asociación Nacional de profesionales y autónomos de las teràpies naturales” Cofenat.

Mabel Oms
Professora de Pilates

La Mabel ( Alcanar, 1976) ha estat tècnica esportiva per més de vint anys en el Centre Esportiu Canareu i el CEM La Fanecada, ambdós a Alcanar. Cinc anys entrenadora de gimnàstica rítmica de competició i professora de Pilates a la província de Tarragona. Tècnic superior en administració i finances, la Mabel s’incorpora a AIREDETERRA com a estudiant de la certificació de l’escola “Romana’s Pilates” i esdevé professora de l’estudi PILATES TARRACO a mitjans del 2021.

Jordi
Assessorament i suport

Barcelona, 1973. En Jordi és Enginyer en Organització Industrial, amb llarga experiència de gestió dins l’àmbit de les Operacions. Des del 2018 té una estreta vinculació amb el projecte d’Airedeterra i hi col·labora regularment donant suport i assessorament.